Om u beter van dienst te zijn maakt Vabi.nl gebruik van cookies .
Vabi Optimal Buildings

Vabi Assets Energie

Primaire Softwareleveranciers
Voor u als woningcorporatie zijn up-to-date gegevens van woningen en complexen van essentieel belang. Het handmatig bijhouden van deze gegevens in verschillende systemen is zeer tijdrovend, verhoogt de kans op fouten bij het invoeren en verkleint de consistentie van de gegevens. Om dit tegen te gaan, heeft Vabi een samenwerkingsverband met alle primaire softwareleveranciers om een dynamische koppeling te realiseren. Vabi helpt hierbij de ontwikkelaars van de primaire systemen met het leggen van de diverse koppelingen tussen hun database en die van Vabi met behulp van de Vabi Connector.
 
Overzicht partners:
 
Adviseurs
Vabi is een onafhankelijke, innovatieve kennisinstelling die volledig zelfstandig opereert. Gelijktijdig hechten wij veel waarde aan bundeling van krachten.
Daarom werken we samen met een aantal EPBD-gecertificeerde adviesbureaus. Deze bureaus zijn specialist in het inventariseren en beheren van energielabels. Bovendien vertalen zij energie- en CO2-doelstellingen naar concreet beleid. Tenslotte ondersteunen zij woningcorporaties bij het gebruik van Vabi-software.
Met behulp van het onderstaande overzicht kunt u informatie vinden over wat de partners doen, waar zij in gespecialiseerd zijn en welke werkgebieden zij bedienen. 
 
Overzicht partners: