Om u beter van dienst te zijn maakt Vabi.nl gebruik van cookies .
Vabi Optimal Buildings

Vabi Assets Beleidssimulatie

Ortec Finance
 
Vabi Software en Ortec Finance hebben een gezamenlijke propositie gemaakt op het gebied van strategische en tactische beleidsvorming. Door deze propositie is het voor de woningcorporaties mogelijk om op een integrale wijze volledig inzicht te krijgen in de vastgoedportefeuille en zo hun beleid te bepalen.
 
Met Vabi Assets Beleidssimulatie wordt het voor woningcorporaties mogelijk om strategische doelen en tactische uitwerkingen optimaal met elkaar af te stemmen. De woningcorporaties hebben de mogelijkheid om op alle mogelijke manieren hun voorraad te analyseren, en hier vervolgens beleidslabels aan toe te wijzen. Vabi Assets Beleidsimulatie berekent vervolgens de maatregelen die moeten worden genomen om op optimale wijze tot deze doelen te komen.
 
Het beleidssimulatiemodel heeft een dynamische koppeling met de rekenmodellen van Ortec Finance. Hierdoor wordt het mogelijk om voor elk alternatief scenario de financiële consequenties direct door te rekenen. Het definitieve scenario wordt als input in Wals meegenomen, waardoor de uitkomsten nauwkeuriger en dus betrouwbaarder worden.